söndag 22 januari 2012

Picnik

Så han man då fått ett fruktansvärt mail i inboxen:
(men passa på att använda picnik premium fram till dess...

Officiellt tillkännagivande: Inget varar för evigt 

Inget varar för evigt och Picnik är inget undantag. Picnik kommer att stänga ned 2012 April 19.
När du har hämtat dig har vi en del viktig information för din räkning. Det är lugnt – ta den tid du behöver. Vi förstår.
Efter det att Google förvärvade oss 2010, så har vi skapat redigeringsmagi på Googles produkter samtidigt som vi har fortsatt med vårt arbete för att Picnik ska vara lika fantastiskt som förut. Nu är det dags att fokusera. Vi känner entusiasm över att tillföra Picniks kraftfullhet och enkelhet till Google- produkter som t.ex. Google+. Du kommer att hitta många av de redigeringsfunktioner och effekter som du gillar mest i Google+ Creative Kit och vi rekommenderar dig att testa detta.
Frihet för dina foton
Med hjälp av Picnik skapas fantastiska foton, så vi har introducerat en ny funktion vid namn Picnik Takeout, som gör det lätt att hämta dina foton till skrivbordet i praktiska zipfiler. Du kan också välja att kopiera dina foton till Google+ där du kan spara och dela med dig av vad du har skapat. Du kan beställa dina foton när som helst och använda det här praktiska verktyget så många gånger du vill tills vi stänger ned 2012 April 19.
Premium-återbetalning
För våra uppskattade Picnik Premium-medlemmar kommer vi att börja behandla en fullständig återbetalning av den aktuella medlemsavgiften inom en vecka efter detta tillkännagivande. Med ”till fullo” menar vi precis alltihop. Just det – om det så är den sista dagen på ett årsmedlemskap, så betalar vi tillbaka hela beloppet på 24,95 USD till dig. Bara för att vi vill säga tack.
Nu till de goda nyheterna – gratis Premium för ALLA!
Som ett stort tack till dig för de fem gångna åren är Picnik Premium gratis för alla! Använd alla fantastiska Picnik Premium-funktioner gratis från och med nu fram till dess att vi faktiskt stänger ned. Retuschering, strukturer, avancerade funktioner och mer därtill – du har fri tillgång till allt!
Picnik har varit en fantastisk upplevelse för oss alla och vi är otroligt stolta över att ha skapat en produkt som används och uppskattas av så många av er. Vi är fortsatt överväldigade av de foton som ni skapar. Vi är enormt tacksamma för allt ert stöd, all er kreativitet och passion och vi ser fram emot att tillföra funktionerna som gör det kul att redigera foton till Googles produkter.
Använd hjälpfunktionen på vår webbplats om du vill ha mer information om vår nedstängning. Bli vårt fan påFacebook , följ oss på Twitter eller kolla Picniks bloggför uppdaterad information om vår nedstängning i April.
Det har varit toppen!
Picnik-teamet